Hirvi

Takaisin
metsästys-
sivulle

Takaisin pääsivulle

Hirvijahti vuonna 2010
Tänä vuonna olen taas mukana hirviporukassa, mutta toisenlaisin eväin. Porukka lähtijahtiin Suomussalmelle eli vieraisiin maisemiin. Uusi alue jännitti, mutta se oli turhaa. Hirviä löytyi.

Diavari-kiikarini sanoi sopimuksensa irti kesken karhumerkin ampumisen, mutta pianpa aseen päälle kipsahti Varipoint. Vaikuttaa mahtavalta peliltä!

Piirroshirvi

Kuvia eri vuosilta

Valtion metsästysmaat eivät Kainuun nälkämaasta kovin kaunista kuvaa antaneet; aukoiksi hakattua metsää, käytöstä poistettu rautatie ja hylättyjä taloja. Alueella oli sentään jonkin verran metsäautoteitä. Mutta sitten ne hirvet - ensimmäisestä päivästä alkaen hirviä riitti koirien haukkuun, eivätkä ne olleet mitään kiitureita, vaan pysyivät hyvin haukussa. Kuuden päivän aikana vain kahdessa koiran ajossa ei löytynyt hirviä. Ensimmäistä päivää lukuunottamatta joka päivä saatiin yksi tai useampia kaatoja. Vasat ja aikuiset saatiin kaadettua niin kuin meille annettu suositus oli. Majapaikkamme oli lakkautettu koulu, ei hassumpi paikka sekään, kaksi saunaa kellarissa lämpisivät joka ilta. Kaiken kaikkiaan yli odotusten onnistunut reissu.

Porukka, mönkkäri ja hirvi

Takaisin Vuosi 2007 Aikaisemmat vuodet

Katso lisää kuvia.